vakantie huijse met zwembad in den cevennen provence gard
 

De Vakantiepark Ravel naar Anduze in den Cevennen

 

"Domaine de Ravel" ligt midden in de natuur, in het hart van de zuidelijke Cévennen, op twee kilometer afstand van de plaats St. Jean du Gard. Het dorp telt 22 appartementen en strekt zich uit over 4 hectares, die begroeid zijn met pijn- en kastanjebomen. Op 1 km afstand liggen twee riviertjes: de "Gardon de Mialet" en de "Gardon de St. Jean du Gard". Hier vindt u droomplekjes om te zwemmen.
 

De stenen vakantiehuisjes (vier onder één kap) bieden families en groepen die van natuur en sport houden de nodige rust en comfort. De maximale capaciteit is 100 personen. Dit garandeert een gastvrije en gemoedelijke sfeer. De faciliteiten en de georganiseerde aktiviteiten zijn uitsluitend bestemd voor de bewoners van het vakantiedorp.

 
 

Alle aktiviteiten, behalve de tennisbaan, zijn inbegrepen bij de prijs. U kunt dus gratis deelnemen aan wandeltochten, rivieruitstapjes, boogschieten, en balspelwedstrijden zoals jeu-de-boules, tafelvoetbal, volleybal etc.

Op uw verzoek laten wij u kennismaken met de streek waar wij geboren zijn; te voet, met de fiets; met de auto; overdag of 's nachts; op het land of in het water.....U zult vele facetten van de Cévennen ontdekken, van de lage Cévennen tot aan de hoogvlakte van de Causses (kalkplateau) en langs de verschillende Cévenolse valleien. Flora, fauna maar ook de bewoners en hun veelbewogen geschiedenis zullen u niet onberoerd laten.

Van march tot eind december staan wij voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
 


                                                                                                                  Claude en Michel Saumade.

 


   
reserver un gite dans les cevennes

Meilleurs voeux des Gites de Ravel en Cevennes

 

Location de vacances en village de gites avec piscine dans le Gard dans les Cevennes
Les Gîtes de Ravel, Village de Vacances en Cevennes,30270- Saint Jean du Gard -FRANCE-Tel:33 (0)6 87 69 01 63